این شرکت تجهیزات متنوعی را برای مهار، بازیافت، و پاکسازی نفت از محیط آبی یا سواحل آلوده شده، ارائه می نماید. به هنگام بروز بحران های مرتبط با نشت مواد نفتی درون آب دریاها و اقیانوس ها، روشهای مختلفی را برای حذف آلودگی نفتی بهکار میبندند. به منظور جلوگیری از پخش نفت در آب، یا جلوگیری از رسیدن آن به سواحل، عملیات مقابله با آلودگی نفتی آغاز میشود. بدین منظور باید به سرعت، نفت ریختهشده را مهار کرد تا میزان آسیب به افراد، محیطزیست و تأسیسات به حداقل برسد.
این شرکت با داشتن نمایندگی انحصاری از گروه کمپانی های Empteezy انگلیس، قادر است انواع تجهیزات مقابله با آلودگی های نفتی را ارائه نماید. کمپانی Empteezy مجموعه ای چند ملیتی می باشد که کارخانجات تولیدی آن در چند کشور اروپایی از جمله اسکاتلند، فرانسه و اسپانیا گسترده اند. این گروه اروپایی، تولید کننده طیف وسیعی از تجهیزات مقابله با آلودگی های نفتی می باشد که شرح مختصری از این تجهیزات در پی می آید:
این مواد قابلیت جذب نفت را به خود دارند. اگر مقدار نفت ریختهشده کم باشد، برای پاکسازی آب می توان از این ابزار استفاده کرد. به کمک این مواد با ساز وکار جذب مایع، جذب سطحی، یا هر دو میتوان نفت را بازیابی کرد. در مادۀ جاذب مایع، نفت در فضای متخلخل آن نفوذ میکند، اما در مواد جاذب سطحی، نفت به فضای متخلخل نفوذ نمیکند، بلکه فقط در سطح آن جذب میشود. برای مقابله با نفت ریختهشده، مادۀ جاذب باید همزمان نفتدوست و آبگریز باشد. هنگامیکه از مواد جاذب برای بازیابی نفت استفاده میشود، باید پس از عملیات، نفت را از آب جدا و آن را با روشی مناسب، معدوم یا پس از پاکسازی، برای استفادۀ مجدد آماده کرد.مواد جاذب در سه گروه مواد طبیعی آلی، مواد طبیعی غیرآلی (معدنی)، و مواد مصنوعی دستهبندی میشوند.
کمپانی Empteezy سازنده انواع جاذب های نفتی و مواد شیمیایی از جنس پلی پروپیلن به اشکال مختلف برای کاربردهای متفاوت می باشد.
مواد دیسپرسنت، یک نام عمومی براي مواد شیمیایی به منظور جمع آوري لکه هاي نفتی است، که تشکیل قطرات کوچک نفتی پراکنده در لایه بالایی آب را تسریع می کند. مواد دیسپرسنت شامل مواد فعال سطحی مانند صابونها و مواد شوینده هستند که داراي اجزا قابل حل در آب و نفت هستند. با توجه به خصوصیات اجزاء مواد فعال سطحی، نفت در آب رفتارهاي متفاوتی از خود نشان می دهد.مواد فعال سطحی که در مواد دیسپرسنت مورد استفاده قرار میگیرند، تقریباً انحلال پذیري یکسانی در آب و نفت دارند که باعث پایداري قطرات نفت در آب می شوند.
اسکیمر وسیلهای برای بازیابی نفت ریختهشده برسطح آب دریا است. بازدهی اسکیمرها به شرایط آب و هوا بستگی دارد. در آبهای متلاطم و خروشان، اسکیمرها حجم کمتری از نفت را بازیابی میکنند. اسکیمرها بر سه نوعاند:
با توجه به نوع نفت ریخته شده، شرایط دریا هنگام عملیات جمع آوری و وجود ذرات جامد در آب، یکی از این سه نوع اسکیمر را بهکار میبرند که البته، هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.